Roy van den Boogaard

Over ons

Van den Boogaard Schilderwerken is in 2010 door Roy van den Boogaard opgericht. Na een aantal jaar gewerkt te hebben bij verschillende werkgevers als professioneel schilder, leermeester en calculator/ werkvoorbereider is de aanwezige passie verder ontwikkeld om een eigen schildersbedrijf te beginnen.

Eigenaar Roy van den Boogaard is afgestudeerd aan het MBO 4, Sint Lucas te Boxtel als meesterschilder in de richting BEAT (Beschermings- en Afwerkingstechnieken). Door zijn ervaring in het schildersvak bij verschillende werkgevers heeft hij het vak tot in de puntjes geleerd.

Door het volgen van cursussen en masterclasses blijft Van den Boogaard Schilderwerken op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen binnen het schildersvak. Ook worden er specifieke cursussen en masterclasses gevolgd om zo specialistische afwerkingen te beheersen en zich daardoor onderscheidend en exclusief te maken.

Van den Boogaard Schilderwerken verzorgt onderhoudswerkzaamheden voor particulieren, bedrijven, fabrieken en vereniging van eigenaren (VvE). En werkt samen met professionele groothandels, schilderbedrijven, timmerbedrijven, stucadoorbedrijven en binnenhuisarchitecten.

Van den Boogaard Schilderwerken is een enthousiast, flexibel, service gericht en professioneel schildersbedrijf uit Oosterhout en kan door vakkennis, gebruik van hoogwaardige producten, goede adviezen over de technische staat van het schilderwerk en adviezen over het toepassen van de juiste kleuren en/of kleurcombinaties zorgen dat uw woning of bedrijfspand echt af is.