• Beschermen & onderhouden

    Buiten Schilderwerk

Beschermen & onderhouden

Buiten Schilderwerk

Bij het buiten schilderwerk denken we aan het schilderen van de gevelkozijnen, ramen, deuren, overstekken, beplatingen, hemelwaterafvoer en buitenwanden.  Buiten schilderwerk is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw woning of bedrijfspand.

Voor veel eigenaren is de woning of bedrijfspand hun meest waardevolle materiële bezit en om dit zo te houden is het belangrijk deze goed te beschermen. De manier waarop een woning of bedrijfspand onderhouden zal worden bepaalt immers ook hoe lang deze meegaat en wat deze later op kan brengen. Na een buiten schilderbeurt knapt uw woning of bedrijfspand niet alleen op, het voorkomt ook voor grotere problemen met de daarbij behorende kosten.

Achterstallig onderhoud aan het  buiten schilderwerk kan soms (onherstelbare) problemen veroorzaken. Wanneer de weersinvloeden vrij spel hebben kan dit houtrot, lekkend (isolatie) glas, vochtdoorslag, schimmelvorming en dergelijke problemen veroorzaken. Het is verstandig om daarom uw woning of bedrijfspand goed te onderhouden en om elke 5 jaar het onderhoudsschilderwerk van uw woning of bedrijfspand te controleren.

Bij het schoonmaken en afwassen van uw ramen en het schilderwerk constateert u snel in welke staat het buiten schilderwerk is en/of het buiten schilderwerk onderhoud nodig heeft. Vooral bij het zien van beschadigingen, blaasjes, loszittende verf, afpoederen van de verf en mogelijk (beginnende) houtrot  is het verstandig om uw woning of bedrijfspand te laten schilderen.

Door voor goede kwaliteit en vakmanschap te kiezen zult u merken dat het schilderwerk soms jaren langer meegaat. Als professionele schilder komen wij bij elke vierkante centimeter waarbij wij contoleren of de verflaag nog voldoende bescherming biedt en/of de kit- en stopverfranden nog intact zijn. Onderhoud aan uw woning of bedrijfspand is een terugkerende zaak!