• Kleuradvies

Kleur is durven !

Kleuradvies

Kiezen van de juiste kleur is voor veel mensen een hele opgave. Je krijgt in een korte tijd zoveel kleurstalen te zien dat je niet meer weet waar je goed aan doet. Het kiezen van kleur is eigenlijk heel simpel, zeker in verf. Verf is namelijk flexibel en niet al te duur, vergeleken met de aankoop van een nieuw meubelstuk of een verbouwing. Je kunt nog eens wat proberen. Met een paar kleurwijzigingen ziet uw woning of bedrijfspand er heel anders uit.

Bij het kiezen van kleur of kleuren houden we ons wel aan bepaalde richtlijnen, nl:

  • Voor het interieur kijken we naar de functie van een kamer, de grootte van een ruimte, sfeer die de ruimte moet uitstralen of het binnenvallende licht.
  • Voor het exterieur kijken we eerder naar de omgeving waar het huis staat, de stijl van de woning en kleur of kleuren van de gebruikte materialen zoals bakstenen en dakpannen.

De inrichting van het interieur en exterieur is een persoonlijke kwestie en de mogelijkheden daarin zijn onbeperkt. Tegenwoordig zijn de meeste materialen, meubels, wandafwerkingen en verven in bijna elke kleur verkrijgbaar.

Kortom: kom eens uit je comfortzone en waag eens een gokje! U zult versteld staan van het eindresultaat. Mocht u er nog steeds niet aan uitkomen dan helpen wij u graag met het maken van een degelijk kleuradvies. Een advies die geheel op uw smaak, functie van de ruimte en/of interieur is gebaseerd.

Wij werken ook samen met een interieur stylist voor als u een complete interieur advies wenst.