Giorgio Graesan

Spatula Stuhhi

Glanzend & Naadloos

Spatula Stuhhi is een stuctechniek die in drie lagen wordt aangebracht. Het is een hoogwaardige, glanzende, ecologisch en natuurlijke minerale stuc, samengesteld uit Italiaans marmerpoeder en kalk. Het is oplosmiddelvrij en dus absoluut milieuvriendelijk. Spatula Stuhhi is ademend, alkalisch bestendig en is een natuurlijke anti schimmel en bacteriedodend product. Doordat Spatula Stuhhi met een spaan in 3 lagen wordt aangebracht creëer je een naadloos marmerstructuur op wanden of plafonds. Nadat de laatste laag is aangebracht, wordt de stuclaag direct gepolijst zodat er een verassende, eigentijdse, natuurlijk glanzende Venetiaanse stuclaag wordt gerecreëerd. Spatula Stuhhi is goed toe te passen in sanitaire ruimtes (niet in de “natte” ruimtes) en in keukens maar dan wordt wel een afwerklaag als Cera del Vecchio geadviseerd. Het product is niet geschikt achter de “kookplaat”. Spatula Stuhhi is in 121 kleuren te verkrijgen.

Spirito Libero

Elegant & Esthetisch

Spirito Libero is een bijzondere designstuc dat in twee lagen met een spaan wordt aangebracht. Het product is op basis van Italiaans marmerpoeder en natuurlijke mineralen. Het is een ademend, alkalisch bestendig en is een natuurlijke anti- schimmel en bacteriedodend product. Met Spirito Libero creëer je zo eenvoudige, zeer elegante en esthetische aspecten aan wanden. Spirito Libero is goed toe te passen in sanitaire ruimtes (niet in de “natte” ruimtes) en in keukens maar dan wordt wel een afwerklaag als Cera del Vecchio geadviseerd. Spirito Libero is in 140 standaard kleuren verkrijgbaar. Maar door op verschillende manieren kleuren toe te passen kan je oneindig veel effecten creëren.

Istinto

Natuurlijk & Decoratief

Istinto is een veelzijdige decoratieve stuc waarmee elke wand een meesterwerk wordt. Deze stuc bestaat uit een basis van marmer, kalk, poeder en mineralen. Daardoor is Istinto volledig natuurlijk, ademend en milieuvriendelijk. Ook is het een natuurlijke anti- schimmel en bacteriedodend product. Istinto wordt in één laag met een spaan aangebracht en kan kleine onregelmatigheden in de muur bedekken. Vervolgens wordt er in de reeds drogende stuclaag speciale effecten in aangebracht waardoor er gladde oppervlakken of juist oppervlakken met reliëf worden gecreëerd. De betekenis van Istinto is ook “volg je instinct”. Istinto moet worden afgewerkt met Cera del Vecchio, Gioia of Oro. Istinto is in een basiskleur te krijgen en is af te werken met verschillende technieken. Door een van deze technieken te gebruiken realiseert Istinto eenvoudig een steen-, rots- of betonachtige wand(en). Daardoor creëert Istinto makkelijk de balans tussen natuur, architectuur en design. Istinto is naast basis wit in 168 kleuren te verkrijgen.

Minimal

Elegant & Modern

Minimal is zoals het woord al doet vernoemen een zeer rustige decoratieve afwerking voor het interieur. Minimal is een decoratieve verf op waterbasis. In deze verf is een parelmoer en een fijne kwarts verwerkt waardoor een subtiele zanderig effect ontstaat. Door deze verf met een blokwitter te verwerken krijg je fijne korrelgroeperingen die afhankelijk van de plaats en soort verlichting lichte kleurreflecties creëert. Minimal geeft wanden een zeer elegante, stoere en moderne uitstraling. Door Minimal af te werken met Vetro is deze ook zeer geschikt voor ruimten die spatwaterdicht moeten zijn. Minimal is naast basis wit in 169 kleuren te verkrijgen.

White Paint

Modern & Chique

White Paint is  een decoratieve witte verf met een parelmoer effect. Deze muurverf creëert eenvoudig een fris, modern en chique uitstraling aan wanden en past in vrijwel ieder interieur. White Paint is een decoratieve verf op waterbasis dus oplosmiddelvrij en goed reinigbaar.  Deze verf bestaat uit witachtig-verzilverde parelmoer vlokken die door de verschillende lichtbronnen telkens weer een mooi effect weet te onthullen. De ‘hand’ van de decorateur en de manier van aanbrengen is zeer bepalend voor het eindresultaat. White Paint is naast basis Off White ook verkrijgbaar in 169 andere kleuren.

La Via Lattea

Verfijnd & Stijlvol

La Via Lattea (Italiaans voor Melkweg) is een matte muurverf waarin minuscule, piramidevormige zilverdeeltjes zijn verwerkt. Daardoor reageert het sterk op lichtreflecties waardoor schittering in de muurverf zichtbaar worden. Zonder de verschillende lichtbronnen ziet de wand egaal van kleur. Zodra de glittering in de( pastel) tinten zichtbaar wordt creëer je eenvoudig verfijnde en stijlvolle wanden. La Via Lattea is in 169 kleuren verkrijgbaar.

Neve

Betoverend & Sprookjesachtig

Neve is een muurverf waarin piramidevormige aluminium zilveren deeltjes zijn verwerkt. Daardoor reageert het sterk op lichtreflecties waardoor schittering in de muurverf zichtbaar worden. Zonder de verschillende lichtbronnen ziet de wand egaal van kleur. Met deze muurverf creëer je makkelijk sprookjesachtige en betoverende wanden. Neve is in 169 kleuren verkrijgbaar.

La Casa dei Sogni

Rustiek & Decoratief

La Casa Dei Sogni is een watergedragen decoratieve  muurverf. Door met een vochtige handschoen deze decoratieve muurverf over de gehele wand aan te brengen creëer je eenvoudig een gevlekt of rustiek effect. Creativiteit voor het verwerken van deze muurverf is erg belangrijk. Daardoor krijgen de wanden ingetogen kleurschakeringen of juist een uitbundig gedurfd eindresultaat. Om beton-achtige tekening te realiseren gebruik je Transparenze La Casa Dei Sogni. La Casa Dei Sogni is in 280 kleuren verkrijgbaar.

Universo

Sprookjesachtig & Verrassend

Crea il tuo Universo is een luminiserende muurverf welke in het donker voor een prachtig oplichtende sterrenhemel op het plafond of muur zorgt. De deeltjes absorberen overdag licht en wanneer het donker wordt onthuld zich een ware glowing effect sterrenhemel. Deze muurverf is uitermate geschikt voor kinderkamers die door de schittering heerlijk kunnen wegdromen. Universo is een oplosmiddelvrije verf voor het interieur. Wanneer Universo op gebieden verwerkt wordt waar kinderen makkelijk bij kunnen wordt een afwerklaag als Vetro geadviseerd. Deze beschermt de Universo en maakt hem makkelijk afwasbaar. Om het resultaat te versterken kan een ultraviolet neon TL-lamp worden toegevoegd. Universio is naast basis wit in 84 kleuren verkrijgbaar.

Colore Oro

Elegant & Chique

Oro is een muurverf met een verfijnd goud parelmoer effect. Met deze muurverf creëer je eenvoudig betoverende, warme, elegante en chique wanden. Door deze goudeffecten is Oro zeer geschikt voor restaurants of hotels maar is natuurlijk ook in iedere woning toepasbaar. Oro is een oplosmiddelvrij en goed reinigbare muurverf. De manier van aanbrengen is zeer bepalend voor het eindresultaat. Oro is in 107 kleuren verkrijgbaar.

Colore Gioia

Levendig & Veelzijdig

Gioia is een muurverf met een verfijnd zilver parelmoer effect. Deze metallic muurverf zorgt voor een mooie, levendige uitstraling en geeft wanden een eigen karakter. Met zijn uitgebreide kleurenrange is het mogelijk iedere woonstijl te ontwikkelen. Gioia is een oplosmiddelvrij en goed reinigbare muurverf. De manier van aanbrengen is zeer bepalend voor het eindresultaat. Gioia is in 169 kleuren verkrijgbaar.